Santa Madre unusual gel 60

 4,90

Santa madre unusual gel 60

10 op voorraad

Beschrijving

UNUSUAL GEL 60CHO OFF CAF (VERHOUDING 1:0,8), is een nieuwe gel met lage dichtheid vervaardigd onder vloeistoftechnologie, met een hoge energiebelasting die uniek is op de markt, vrij van stimulerende middelen die tijdens inspanning kunnen worden ingenomen.

UNUSUAL GEL 60CHO OFF CAF (VERHOUDING 1:0,8) is het resultaat van talrijke onderzoeken, mogelijk de energiegel met de hoogste bijdrage aan koolhydraten op de markt, uitsluitend geformuleerd met een zorgvuldige selectie van grondstoffen om een ​​energiebijdrage te garanderen bijna 80 minuten.

UNUSUAL GEL 60CHO OFF CAF (VERHOUDING 1:0,8) heeft 60 g koolhydraten die bijdragen aan de absorptiecapaciteit van het lichaam. UNUSUAL GEL Gebruikt een RATIO 1:08 waardoor de werklast in de GLUT5-transporter toeneemt in vergelijking met de meeste gels op de markt, dit bevordert de absorptiecapaciteit van koolhydraten van het organisme, wat ideaal is voor inspanningen van meer dan 3 uur met strategieën van hoge inname van koolhydraten per uur, met een snelheid van meer dan 100 g/uur.

UNUSUAL GEL , is een energiegel zonder stimulerende middelen, de 60 gram koolhydraten in RATIO 1-0,8 is het resultaat van het gebruik van 4 verschillende ingrediënten om opeenvolgende absorptie te bereiken en het risico van verzadiging van transporteurs te vermijden.

UNUSUAL GEL daarentegen is ontworpen met zijn “Refresh” -technologie om het lichaam te helpen bij de thermoregulatie, waardoor het gehemelte een verfrissend gevoel krijgt.

Extra informatie

Merk

Santa Madre